MENU

triangle

Sophiebella Pensionstal

Introductie

Een fijne leefomgeving voor jouw pony of paard: opfok, recreatie en pensioen!

Bij onze pensionstal SophieBella in Biddinghuizen hebben pony’s en paarden van elke leeftijd, elk ras en elk formaat de mogelijkheid om in vrijheid te leven. De paarden staan 24/7 als een kudde op ons omheinde terrein. Overdag in de kudde op het grote terrein en ‘s avond een eigen box met onbeperkt hooi en een lekkere dikke bodem bedekking is ook mogelijk.

Alle pony- en paardenrassen zijn welkom en alle leeftijden zijn welkom.

Een rustige en vredige kudde op ons terrein

De nieuwe manier van huisvesten waarbij jouw paard een gelukkiger en socialer, natuurlijker en gezonder leven heeft.

Bij SophieBella staat jouw pony of paard niet in een stal, maar mag zelf kiezen hoe en waar hij of zij de dag doorbrengt op ons grote terrein. Of dat nu de grote zandpaddock is, zwemmen in de vijver, of lekker dutten in de grote overdekte binnenplaats, eten op het voerplein, schuilen in de kapschuur, noem het maar op! De hele dag door is er vrije in- en uitloop. Nooit meer opgesloten!

Je paard heeft altijd beschikking tot goede kwaliteit hooi. Er zijn veel verschillende voerplaatsen verdeeld over het verharde deel van ons terrein. Iedere pony en ieder paard heeft dus altijd beschikking tot ruwvoer. Het voerplein is een speciaal stuk op ons terrein. Dit deel van het leefgebied is betegeld zodat je paard nooit perongeluk zand naar binnen krijgt tijdens het eten en daarnaast zorgt deze verharding voor natuurlijke slijting van de hoeven. Er zijn op dit deel van het leefgebied putten voor de afvoer van regenwater en het plein is dus nooit nat. Vanaf het voerplein is er een doorgang naar de grote zandpaddock met waterpoel.

Je paard maakt zelf vrienden en vriendinnen en kiest zelf bij welke pony’s of paarden hij/zij wil staan. Als je paard liever alleen is dan is ook daar voldoende ruimte voor. Onze grote zand paddock heeft een compleet gedraineerde bodem en daardoor staat je paard niet in de modder. Ons voerplein is betegeld met afvoerputten en komt daarom ook nooit onder water. De kudde is op een natuurlijke manier gemengd, ruinen en merries van alle leeftijden zijn welkom.

De kudde is een grote familie en de pony’s en paarden leven in vrede met elkaar op de paddock paradise. Bekijk het filmpje hieronder voor een impressie: